top of page
  • Mark Doorn

Expositie Oktober 2020


Tijdens de expositie van oktober 2020 vieren we het 25 jarig jubileum van fotogaaf Walter Sans. Zijn expositie wordt begeleid door werk van Kuno Grommers, Hannah Blom, Rogier Polman en Floor de Bruyn Kops. Joke Hogendoorn is weer aanwezig met haar sieraden van parels en edelstenen uit China.

Portret Walter Sans door Minh-Ly

Walter Sans werkt vooral analoog, hij is wars van beeldbewerking, hij wil pure beelden, onbewerkt met echte mensen. Elke analoge print of polaroid is uniek. Deze vorm van slow-photography dwingt je tot keuzes en om rust te nemen tijdens het fotograferen. Er zijn verschillende series, zoals duinen en kwetsbare portretten. In 2017 is polaroid-werk van Walter opgenomen in Pryme Editions – Annual Journal, een toonaangevende Amerikaanse uitgave.


Walter Sans zal op de openingsdagen meestal zelf aanwezig zijn.


Kuno Grommers fotografeert zijn eigen installaties in een afgescheiden gedeelte van zijn studio. De beelden die hij maakt zijn meestal geometrisch-abstract.


last van ijzer tere grasachtige vormen en stoere abstracte werken. Met verschillende vormen bouwt ze spelend een fantasiewereld die soms herkenbaar is maar even vaak niet te duiden.


Rogier Polman maakt tekeningen die gaan over poëzie. Over droomplekken uit een verleden, over weerzin tegen de verveelde alledaagsheid en over dichterlijk verval, over romantiek.


Floor de Bruyn Kops komt met voornamelijk zwarte en of witte schilderijen, met vaak sterk vereenvoudigde vormen, soms voorzien van teksten in gemengde techniek.

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page