top of page
  • Mark Doorn

Opening Kunstlijn 201931 oktober om 17.00 in Galerie Bloemendaal door Elbert Roest, burgemeester van Bloemendaal


Tijdens de Kunstlijn is er een verrassende expositie te zien van 14 kunstenaars uit 9 kunstenaarslocaties en/of organisaties in Galerie Bloemendaal. Een interactie en verbinding van creatieve geesten en het geeft een inkijkje in de diversiteit van kunst.


De kunstlocaties Het Hoofdkantoor (Waarderpolder Haarlem) De Vishal, Studio Burgwal en Raadhuis voor de kunst (Velsen Zuid) Oude Meelfabriek (Heemstede) Hof 20 en Artvark (Santpoort Noord)

Galerie Bloemendaal (Bloemendaal)

De kunstenaars

Thé Tjong-Khing en Mino Wortel, Fjodor C. Buis, Floor de Bruyn Kops, Michel Campfens, Walter Sans, Imara Reuling, Els Heemskerk, Henk Zwanenburg, Tonneke Sengers, Ans Doorten, Cisca Jonkers, Marion van Harreveld, Wim Borst en Rogier Polman.


De volgende disciplines zijn te zien: foto's, schilderijen, grafiek, geometrische kunst, beelden, keramiek en tekeningen.


Voor Marion van Harreveld en Floor de Bruyn Kops is Galerie Bloemendaal ook de hoofdlocatie en thuisbasis. De andere kunstenaars tonen een groot deel van hun werk op één van de bovenstaande kunstenaarsplekken.

Iedereen is van harte welkom op deze kruisbestuiving van kunstenaarsbroedplaatsen.


Tijdens de Kunstlijn is de galerie geopend op

donderdag 31 oktober: 16.00 - 20.00

zaterdag en zondag 11.00 – 17.00

Na de Kunstlijn is de tentoonstelling te zien van 7 tot 24 november op donderdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 – 17.00 uur

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page