top of page

Galerie Bloemendaal is online

Galerie Bloemendaal is online
Galerie Bloemendaal is online

Tijd & locatie

24 jun 2023, 11:00

Zocherlounge Bloemendaal, Zocherlaan 1, Bloemendaal

Over de expositie

Galerie Bloemendaal gaat door als een online podium voor beeldende kunst, podiumkunst en schrijvers. Maandelijks brengen we kunstenaars onder de aandacht met een virtuele expositie, interview, podcast of artikel. Een jaar geleden is de locatie van Galerie Bloemendaal in het centrum van Bloemendaal gesloten. Toch komen er nog steeds aanmeldingen van belangstellenden die op de hoogte gehouden willen

worden van het wel en wee van de galerie. Ons aantal volgers blijft dus maar toenemen. 

Dat is de reden dat we van start gaan met Galerie Bloemendaal Online. De lancering van de website starten we met een fysieke expositie met kunstenaars die in het verleden exposeerden in de galerie:

Tilmann Meyer-Fahé, Rogier Polman, Wim Borst, Kuno grommers, Floor de Bruijn Kops, Walter Sans, Yvonne Piller, Joke Noordstrand, Paul Klimecki, Chris Tap, Marion van Harreveld, Peet verrijn Stuart en Joke Hoogedoorn.

Op zaterdag 24 juni 2023 opende de burgemeester Elbert Roest 11.00 uur de tentoonstelling in de Zocherlounge in Bloemendaal. De expositie loopt van 24 juni t/m 16 juli, is geopend in de weekenden tussen 13.00 - 17.00 uur en op afspraak via 0651544409.

Deel dit evenement

bottom of page