top of page

Winter 2018

Exposanten: Maartje Blans, Wim Borst, Rob van Bruggen, Daan Berkhof, Juttersgeluk en de leden van Fiore, Kunstkring Bloemendaal.

Winter 2018
Winter 2018

Tijd & locatie

December 2018

Galerie Bloemendaal, Bloemendaalseweg 46, 2061 CL Bloemendaal, Netherlands

Over de expositie

Maartje Blans

Although I have been fascinated for years by fleetingness, temporariness and the beauty of decay, I would like to keep the work open for the viewer. It is important that the work evokes an ambiance by which the viewer sees different layers: layers in the work, the space but mainly in himself. How he loses himself in the ambience, the silence and how he searches for meaning. Meaning that is open, open in image, open in interpretation and also the search for the meaning of the deliberately empty space. The emptiness in the work and in the space truly are particularly meaningful.

Wim Borst

Een vasthoudende geest en grote precisie kenmerken zijn carrière en zijn werk. Zijn werk is geworteld in de Nederlandse geometrisch-abstracte traditie maar hij past het idioom op een niet-academische en verfrissende manier toe. Binnen de zelfgekozen grenzen van de geometrische abstractie veroorlooft hij zich vrijheden in het gebruik van kleur, materiaal en thematiek. Zijn objecten bestaan over het algemeen uit meerdere onderdelen.

Rob van Bruggen

Eigenaar Rob van Bruggen, die zijn studio de afgelopen jaren voornamelijk voor kunstfotografie gebruikte, heeft zijn werkzaamheden uitgebreid met Grafisch ontwerp. Kunstfotografie is nog steeds zijn favoriete bezigheid. De afgelopen jaren exposeerde hij o.a. in de Stadskunstkamer van Haarlem, Kunstcentrum Haarlem en het Provinciehuis. Hij werkt in zijn fotografie voornamelijk met fotomodellen en maakt daar artistieke beelden mee.

Daan Berkhof

Zijn gevoel voor kleurgebruik en compositie, gecombineerd met de lijnen die doen denken aan Hergé, maakt Daans stijl even herkenbaar als uniek. Een tekenaar die je stil laat staan bij normale dingen. Neem de tijd. Want hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet.

Juttersgeluk

Strandjutten is een mooie manier om samen aan een duurzame toekomst te werken. Werken aan een plasticvrij strand is niet alleen zinvol voor ons milieu, het geeft mensen zelfvertrouwen en meer eigen waarde. Daarom heeft Juttersgeluk een sociaal upcycle atelier geopend. Een plek waar mensen die minder goed meekomen in de maatschappij, werken aan een duurzame toekomst voor zichzelf en voor anderen. We gaan (bijna) dagelijks strandjutten en maken van het gevonden materiaal mooie producten. Het atelier bevindt zich op een schitterende plek in de natuur, aan het begin van de Zeeweg in Overveen.

Kaarten

  • Student

    US$ 0,00
  • Regular

    US$ 15,00
  • Seniors

    US$ 0,00

Totaal

US$ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page